Drake vækker Aaliyah til live på lækket track – hør ‘Talk Is Cheap’

Drake vækker Aaliyah til live på lækket track – hør ‘Talk Is Cheap’
Foto: Mike Windle/GettyImages

Det er ingen hemmelighed, at Drake er enorm fan af den afdøde r’n’b-sangerinde Aaliyah, der inden sin utidige død i 2001 var spået store ting. Det beviste canadieren allerede i 2012, da han udsendte singlen ’Enough Said’, der på papiret stod som et Aaliyah-track produceret af Drakes hofproducer, Noah ’40’ Shebib.

Nu ser endnu en Aaliyah-skæring så dagens lys fra det trofaste OVO-makkerpar. Nummeret hedder ’Talk Is Cheap’ og blev for nyligt lækket på mystisk vis.

Fuldstændig som på ’Enough Said’ er der tale om et 00’er-flødet slowburner-nummer, hvor både Aaliyah og den ligeledes afdøde Static Major folder inderlige vokalvifter ud, der omarbejdes til nænsomt at danne omkvædet, mens Drake leverer sine velkendte emotionelle linjer.

Det hele lyder som Drakes svundne ’Take Care’-tid, især på produktionen, hvorfor ’Talk Is Cheap’ meget vel kan være en glemt løsgænger fra det posthume og længe skrottede Aaliyah-album, som Drake og 40 i 2012 havde snak om at udgive.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af