Her er ugens syv fedeste fester – Bitchslap, Artigeardit og Vice på Sigurdsgade

mannaFor the ladies
Torsdag lægger Jolene lokale til et hamskifte. For efter at have huseret som Marc & Mikkel optræder det house- og techno-dyrkende makkerpar Marc Helt and Mikkel Ulriksen under deres nye kvinde-pleasende alias, Alt For Damerne. Manna-crewet Daniel Bruhn Jensen, Josefine Winding og Theodor Clausen bidrager også til løjerne.

Manna pres. Alt For Damerne
Torsdag den 8. december
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vice fejrer nyt magasin på Sigurdsgades festcentral
Sigurdsgade 39 opgraderede for kort tid siden konceptet med en ny scene, hverdagsåbent og en lovning om flere koncertarrangementer, men lokalerne kommer selvfølgelig også til at fortsætte som populær festcentral. Denne fredag rykker Vice Magazine ind for at fejre udgivelsen af deres nye The They Come Out at Night Issue.

Programmet er relativt hemmeligt indtil videre, men Vice har slået sig sammen med pladeselskabet No3 og musikbureauet Silvertip Agency, som kommer til at levere live-navne til aftenen. Indtil videre er Molina og Slowes på plakaten, men meget mere plus dj’s bliver annonceret inden kampstart.

VICE Præsenterer: ‘The They Come Out at Night Issue’
Fredag den 9. december
Sigurdsgade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-håb giver natkoncert på Rust
Både Distortion, Roskilde Festival og Rust har lagt kulisse til Artigeardits lyriske selvsikkerhed, siden han tidligere i år bragede igennem med debut-ep’en ’Fristelse fordærver’. I en alder af blot 20 demonstrerer han naturstridige rimeevner og en flabet ungdommelighed, der tager sig perfekt ud i den urbanjungle, Rust er en stolt del af. Derfor vender det unge hiphop-håb fredag for anden gang tilbage til spillestedet på Nørrebro med en natkoncert, der i aftenens anledning får kærlig hånd af en stribe pladevendere både på mainfloor og i kælderen.

Rust Natklub: Artigeardit (Natkoncert)
Fredag den 9. december
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Baslegende tæppebomber Stengade
For tre år siden begyndte basentusiasterne fra Circle Vision at arrangere fester, og jubilæet markeres på hjemmebane på Stengade, hvor højttalerne kommer på overarbejde, når Rinse FM-grundlæggeren Slimzee, der har haft en finger med i Wiley og Dizzee Rascals succes, affyrer tunge garage-missiler.

Circle Vision Three Year Anniversary with: Slimzee + DJ NiS
Fredag den 9. december
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook

bitchslapBitchslap amok på Refshaleøen
Udover at producere et gratismagasin er Bitchslap-folkene kendt for med mellemrum at fyre op under nogen gevaldige fester, og lørdag går det løs igen.

Som location har de valgt Pladeværksted Eventhal på Refshaleøen, der med sine grånende industribygninger nok skal tilføje aftenen en dosis ’Mad Max’-stemning. Aftenens våde overskrift er ’Booze Buffet Dance Off’, og til at rykke gæsterne rundt på dansegulvet er Pelle Peter Jensen, KCL, DJ Nannalicious og DJ Graded hentet ind.

Bitchslap 27 Release Booze Buffet Dance Off
Lørdag den 10. december
Pladeværkstedet Eventhal
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk for feinschmeckere
Et af Københavns bedste elektroniske tilbud for feinschmeckere er, når berlinerpladeselskabet Ostgut Ton, der udspringer af miljøet omkring festmekkaet Berghain, med mellemrum holder label night på Culture Box. Lørdag præsenterer de amerikanske Anthony Parasole og tyske Answer Code Request.

Ostgut Ton Nacht with Anthony Parasole + Answer Code Request
Lørdag den 10. december
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Discokugle på overarbejde
Lørdag aften på Bakken er lagt i hænderne på den altid feststemte dj-duo Cockwhore & Macho, der står bag konceptet Werk It, hvor der lokkes med ’All night disco dancin’’. Udover bagmændene byder Mester Jakobsen og Carlo & Selma ind med dj-sæt, der nok skal få discokuglen på overarbejde.

WERK It
Lørdag den 10. december
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af