‘Real Chill’: Rae Sremmurd og Kodak Black fucker et Airbnb-hjem op i ny video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man skal være lidt mere end almindeligt G, førend et hus fuldt af blinkende julelys ser cool ud. Men i dagens nye video gør Rae Sremmurd og Kodak Black et ret solidt forsøg.

Sremmurd-brødrene Brown allierede sig med Kodak Black (der efter sigende at have betalt 100.000 dollars i kaution for at kunne komme ud og lege) for at optage videoen til det Mike Will Made It-producerede ‘SremmLife 2’-nummer ‘Real Chill’.

Videoens instruktør, Max, der også stod bag billedsiden til Sremmurds seneste ‘Now That I Know’, slap ifølge The Source en bid af videoen forleden med ordene: »Når du er i Miama og finder ud af @kodakblack er blevet løsladt, så du skyder en video i hans hus og fucker en Airbnb op med @raesremmurd«.

Ganske rigtigt: Et julelys-lit hjem bliver fucket ganske gedigent op med masser af drinks og skanks (hvilket altså rimer, når det kommer fra Sremmurd-bro Swae Lee).

Læs også: Class of 2016: Årets 10 mest lovende nye rappere – inkl. Kodak Black

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af