Video: A Tribe Called Quest og Busta Rhymes leverer eksplosiv optræden hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags var der dømt seriøs attitude, masser af overskud og eksplosiv energi på scenen hos Jimmy Kimmel. De skrå brædder blev nemlig indtaget af A Tribe Called Quest og deres rap-kumpan Busta Rhymes, som sammen leverede nummeret ‘Dis Generation’.

Nummeret er hentet fra gruppens comeback-album (med årets mest overlegne titel), ‘We Got It From Here… Thank You 4 Your Service’, der landede i sidste måned til solide roser fra nær og fjern. Herfra får pladen desuden en anselig plads på vores liste over årets bedste album.

Læs også: Hiphoppen har genfundet sin politiske stemme – derfor er rapmusikken vigtig igen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af