Bo Madsen (ex-Mew) skyder solokarrieren i gang: Hør singlen ‘Rastløse bevægelser’

Bo Madsen (ex-Mew) skyder solokarrieren i gang: Hør singlen ‘Rastløse bevægelser’

Det kom som noget af en overraskelse, da guitarist Bo Rune Madsen valgte at gå fra de andre Mew-drenge i sommeren 2015. Han havde brug for tid og rum til sig selv efter en årelang dedikation til det danske rockband.

I mellemtiden vendte han sig mod illustrationskunsten, mens han fik tid til at reflektere over, hvad der skulle ske. Tanker om kreativitet fik lov at vokse, og nu har Madsen så fundet tilbage til musikken i form af et dansksproget udspil under det nye navn Turbolens. Den første single, ‘Rastløse bevægelser’, har vi premiere på her forneden.

Bo Rune Madsen har indspillet musikken til den kommende ep ’Tro, håb og kærlighed’ sammen med børn fra 5. til 8. klasse i selvsamme musiklokale, som Mew benyttede i deres tidlige dage.

Bo forklarer om det nye projekt:
»I Turbolens er vi ikke børn og voksne, men børn og store børn. Turbolens er organisk, musikken skvulper og gynger, uperfekt og levende. Bandet er et billede på, hvordan verden kunne se ud, hvor vi ikke deler os selv op i kasser, men bruger alles ressourcer og arbejder sammen. Jeg synger på dansk om en bulet, smuk verden, vi har mistet vores vej i. Vi kan lære af børnene og deres måde at lege sig ind i verden på. Vi voksne forstener nemt i vaner og ufrugtbare veje, der leder ingen steder«.

Ep’en ‘Tro, håb og kærlighed’ udkommer den 10. marts, og i tillæg hertil kan du opleve den første udstilling af Madsens malerier på Galleri Benoni fra den 24. februar til den 1. april.

Læs også: Bo Madsen et år efter bruddet: »Mew var det her monster, som slugte én med hud og hår«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af