Queens of the Stone Age klar med nyt album i 2017

Queens of the Stone Age klar med nyt album i 2017
Josh Homme. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Rygterne har floreret heftigt omkring en ny udgivelse fra Queens of the Stone Age, men nu lader det endelig til, at fans, der har tørstet siden 2013’s ‘…Like Clockwork’, endelig får ny ørenlyd fra Josh Homme og co.

Nyheden landede i et Rolling Stone-interview med Mastodon-medlemmet Troy Sanders, der fortalte om 2017-nyt fra både Mastodon, At the Drive-In og Queens of the Stone Age:

»Jeg kan godt lide tanken om, at ingen af os behøver dette band, men at vi alle sammen virkelig gerne vil dette band. Ellers ville vi ikke dedikere den første uge af 2017 til at arbejde på dette band. For eksempel – Queens of the Stone Age, Mastodon og At the Drive-In har alle været i studiet, og vi har alle nye plader, der kommer ud i år. Vi har alle sammen været ekstremt travle med at skrive og optage, og vi kommer til at få super travlt med at turnere rundt i verden. Så jeg tror, vi alle er tilfredsstillede til en vis grad med alt det, vi har gang i«.

Således kunne man ganske oplagt spekulere i, om Homme og hans ørkenrockere kunne finde på at gentage deres seneste danske festivalsucces, hvor de spillede sig til seks stjerner på NorthSide i 2014.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af