Adele dedikerer sin Grammy-sejr til tårevædet Beyoncé: »Alle os kunstnere her forguder dig«

Adele dedikerer sin Grammy-sejr til tårevædet Beyoncé: »Alle os kunstnere her forguder dig«
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Hvis Beyoncé er nomineret til en pris er det efterhånden ren kutyme, at der er nogen (dvs. Kanye West), der afbryder vinderens takketale for at advokere for Beys ret til prisen. Således skete det til MTV VMA’s i 2009, og i 2015, da Beck vandt Album of the Year til Grammy Awards. I år var det dog ikke Kanye, der afbrød nogen for at hædre Queen Bey, men derimod årets vinder selv: Adele.

Den britiske sangerinde løb hjem med hele fem priser under nattens awardshow. I kategorien Record of the Year vandt hun med ‘Hello’ over Beyoncés ‘Formation’, mens ’25’ ligeledes slog ‘Lemonade’ i kampen om Album of the Year. Under begge takketaler valgte Adele at takke Beyoncé og udtrykke, at hun mente, at Bey havde fortjent priserne. Bey var tydeligvis berørt og fældede tårer fra de forreste rækker med et par mundbevægelser, der umiskendeligt lignede et »I love you«.

Efter showet forlyder det desuden, at Adele sagde: »Hvad fuck skal hun gøre for at vinde årets album? Mit årets album var ‘Lemonade’, så en del af mig døde indeni som Beyoncé-fan«.

Se Adeles takketale og Beyoncés uforstyrrede reaktion forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af