Depeche Mode er tilbage: Hør den dystre single ‘Where’s the Revolution?’

Depeche Mode er tilbage: Hør den dystre single ‘Where’s the Revolution?’

»Where’s the revolution? Come on, people, you’re letting me down«. Således lyder det i dagens nye single fra Depeche Mode. Med insisterende, tunge trommer, ulmende synthgange og march-fordrende monotoni ledt lige lukt mod en uundgåelig dommedag af Dave Gahans ikoniske vokal, kan man næsten kun få gåsehud helt ned i mellemgulvet og skamfuld samvittighed over endnu ikke at have væltet systemet.

Foruden lysten til at brænde byen ned og højtalerne af, skruer det også forventningerne et nøk i vejret til de britiske electrorock-legenders kommende album, ‘Spirit’, der lander den 17. marts. Albummet, der bliver trioens fjortende samt første studiealbum siden 2013-udgivelsen ‘Delta Machine’, lægger desuden op til en turné, der har sat Parken på plakaten den 31. maj.

Lyt med på den nye single (med en video, der samtidig afslører det kommende albumcover) og tjek tracklisten til ‘Spirit’ ud herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spirit (Deluxe Edition)

Disc 1
1. Going Backwards
2. Where’s the Revolution
3. The Worst Crime
4. Scum
5. You Move
6. Cover Me
7. Eternal
8. Poison Heart
9. So Much Love
10. Poorman
11. No More (This is the Last Time)
12. Fail

Disc 2 – Jungle Spirit Mixes
1. Cover Me (Alt Out)
2. Scum (Frenetic Mix)
3. Poison Heart (Tripped Mix)
4. Fail (Cinematic Cut)
5. So Much Love (Machine Mix)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af