Future Islands vender tilbage med nyt album – hør den smittende førstesingle ‘Ran’

Future Islands vender tilbage med nyt album – hør den smittende førstesingle ‘Ran’

Til trods for tre solide album på cv’et, blev det først i 2014 med Future Islands fjerde skive, ‘Singles’, at Baltimore-trekløveret for alvor slog vidt og bredt igennem. Det skete med den uforglemmelige og uforlignelige tv-debut hos David Letterman med den charmerende single ‘Seasons (Waiting on You)’, hvor frontmand Samuel T. Herrings excentriske live-persona blev allemandseje.

Nu er gruppen endelig tilbage med deres imødesete efterfølger til ‘Singles’. Det kommende album får titlen ‘The Far Field’, og det lander den 7. april via pladeselskabet 4AD. Tracklisten rummer både førstesinglen ‘Ran’ (begge dele kan tjekkes ud i bunden) samt et visit fra Blondies legendariske forsanger, Debbie Harry.

‘Ran’ er ført fornemt an af Herrings dybtfølte rutsjebane af et register, der leger med en funky basgang, sommerlige synthvibrationer og sitrende percussion – i fin forlængelse af de stærke pophymner, der sejrede på ‘Singles’.

Arbejdet på ‘The Far Field’ begyndte sidste januar, efter Herring havde gjort et sidespring i selskab med rapperen Madlib i hiphop-projektet Trouble Knows Me.

Glæd dig desuden til den 9. februar, hvor Baltimore-gruppen rammer Jimmy Fallons ‘Tonight Show’.

‘The Far Field’
1. Aladdin
2. Time on Her Side
3. Ran
4. Beauty of the Road
5. Cave
6. Through the Roses
7. North Star
8. Ancient Water
9. Candles
10. Day Glow Fire
11. Shadows feat. Debbie Harry
12. Black Rose

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af