Future Islands spiller intimkoncert i København på søndag – men du kan ikke ‘bare’ købe billet

Future Islands spiller intimkoncert i København på søndag – men du kan ikke ‘bare’ købe billet
Foto: Tom Hines

Opdatering: Vinderne af lodtrækningen får først besked fredag, hvilket betyder, at man altså stadig kan deltage i dag torsdag. 


Normalt giver man koncerter efter, man har udgivet et album, men Future Islands er ikke som alle andre. På søndag den 26. februar giver gruppen koncert på Jazzhouse – en intimkoncert sammenlignet med, at det ultraroste live-act senest gav to udsolgte Store Vega-shows, da de besøgte Danmark i 2015.

Koncerten bliver en forsmag på synthpoppernes nye album ‘The Far Field’ (7. april), og som vi senest fik bekræftet hos Fallon, så er frontmand Samuel Herring altså stadig i topform – nu med lussinger.

Det er dog ikke muligt ‘bare’ at købe billet til koncerten. Arrangørerne er udemærket klar over, at efterspørgslen kommer til at overstige udbuddet, og derfor skal man i dag (22. februar) skrive sig op til en lodtrækning på Future Islands’ website. Vinderne af lodtrækningen vil så kunne købe billet i morgen torsdag.

Deltag i lodtrækningen HER.

Future Islands (US)
26. februar
Jazzhouse
Billetpris: 300 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af