Musik i Lejet offentliggør otte nye navne: Karl William, Suspekt m.fl.

Musik i Lejet offentliggør otte nye navne: Karl William, Suspekt m.fl.
Karl William på Spot Festival i 2016. (Foto: Benjamin Lund/Soundvenue)

Musik i Lejet har allerede meldt ud, at årets hovednavn hedder Mew, og nu er festivalen klar med yderligere otte navne, der får lov at lade tonerne klinge ud i sommernatten.

De nye navne til programmet er R.LUM.R (US), Astrid S (NO), Suspekt, Karl William, Liima, Irah, The Entrepreneurs og Folkeklubben.

Med R.LUM.R har Musik i Lejet tilføjet en ung r’n’b-musiker med rødder i Nashville og en evne til at forene solide soulmelodier med vokal spændvidde og bløde beats. Astrid S er et norsk poptalent, der med hittet ‘Hurts So Good’ har fået fart på karrieren.

De danske navne kommer desuden til at sørge for, at der er noget for alle.

Suspekt går på scenen og leverer som altid benrå hiphop – de kører i øjeblikket med den nye single ‘Hun blev bare så glad’ og udgiver albummet ‘100% Jesus’ 17. februar. For de mere indie-interesserede er der toner fra Liima – drengene fra Efterklang, der har slået sig sammen med den finske perkussionist Tatu Rönkkö, og som i fællesskab begiver sig ud i outrerede synths og forførende perkussion.

P3 Guld-vinderen Karl William får lov at gøre sit indtog med sine overbevisende popkreationer, såvel som du kan stifte bekendtskab med Folkeklubbens danske melodier og Irahs drømmende synth-univers.

Musik i Lejet løber af stablen den 20.-22. juli.

Læs også: Musik i Lejet afslører Mew som første hovednavn – nyt album på vej

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af