Pladeregn: Klassiske Prince-albums kommer til alle streamingtjenester

Pladeregn: Klassiske Prince-albums kommer til alle streamingtjenester

En god nyhed at gå på weekend på: Essentielle dele af Princes bagkatalog lander på søndag på de store streamingtjenester, hvilket bliver bekræftet af blandt andre Apple Music. Spotify har endnu ikke bekræftet, men har tidligere reklameret med lilla bannere som et lille nik til manden bag ‘Purple Rain’.

Det er den del af Princes musik, der er ejet og administreret af Warner Bros. Records, der bliver sluppet fri. Det omfatter klassikere som, ‘Purple Rain’, ‘1999’, ‘Sign O’ the Times’ og ‘Dirty Mind’. Hele hans imponerende diskografi har været at finde på Tidal siden 2015.

Samtidig oplyser Universal at de har fået lov at varetage Princes øvrige bagkatalog, herunder det ikke tidligere udgivne. Det kan bane vejen for, at noget af det guf Prince gemte i boksen i kælderen, kan få lov at se dagens lys.

Prince var en del af manden med leens store høst sidste år. Han døde pludseligt i april i en alder af 57 af en overdosis af smertestillende medicin.

Læs også: Nekrolog: Prince havde en personlighed, der var et rumvæsen værdigt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af