Premiere: Flot musikvideo til Ice Cream Cathedrals nye single, ‘The Torso Holds the Heart’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ice Cream Cathedral kan i dag præsentere ny musik, efter de i november udgav den enkle og melankolske ‘Diving For Pearls’. Denne gang er den danske trio klar med singlen ‘The Torso Holds the Heart’.

Det nye nummer er ikke holdt helt så akustisk simpelt som ‘Diving For Pearls’, men inddrager både dybtklingende guitaranslag og sælsomme strygere, mens forsanger Anja Lahrmann kaster sig ud i at afsøge nye grænseområder med stemmen.

Musikvideoen er ifølge trioen selv en afspejling af »det hedenske og det moderne« og fremviser meditative og mennesketomme skud fra så forskellige områder som Roskilde Fjord og Siglifjörður i Island. Den er instrueret af Kristian Paulsen fra bandet og optaget af videokunstner Tobias Kiel.

Kristian Paulsen fortæller om tankerne bag den sort-hvide film:
»Videoen er inspireret af 1960’ernes svenske og russiske film, hvor fremstillingen af middelalder såvel som science fiction for mig repræsenterer en rustik sammensmeltning af fortid og fremtid. I vores video dvæler vi ved de flerdimensionelle billeder, der bevæger sig med sangens lyriske og musikalske dynamik, og de bliver en kommentar på vores generations søgen efter selvet på en døende planet«.

‘The Torso Holds the Heart’ fungerer som førstesingle i opvarmningen til en ny samlet udgivelse, der kommer efter sommer. Ice Cream Cathedral spiller desuden dobbeltkoncert med Lowly i Lille Vega den 10. marts.

Læs også: Premiere: Ice Cream Cathedral sidestiller nærvær og død på ‘Diving for Pearls’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af