Rihanna castet som ikonisk mordoffer i tv-serien ‘Bates Motel’ – se hende i ny trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

A&E-serien ‘Bates Motel’ er fortællingen om Norman Bates og hans mor, som åbner et hotel efter faderens død. Serien er tænkt som den foruroligende forhistorie, der leder op til scenariet i Alfred Hitchcocks gyserhit ‘Pyscho’ fra 1960, og den har rullet succesfuldt over skærmen med fire sæsoner indtil videre. De to første sæsoner findes på Netflix, og den tredje skulle eftersigende være på vej.

Sidste år blev det så afsløret, at Rihanna – efter at have erklæret sig stor fan af serien – var blevet tilbudt en rolle i finalesæsonen til den uhyggelige fortælling, castet til at spille ingen anden end Marion Crane, der som bekendt er offeret i den berømte brusescene i den originale film.

Nu er en ny trailer blevet delt, som viser Rihannas første skud i rollen som Crane, der tjekker ind på hotellet til tonerne af Radioheads ‘Exit Music (For a Film)’. Det er uvist, om Marion i denne udgave bliver udsat for samme nådesløse behandling, som det er tilfældet i originalen.

Dog har hovedforfatteren Carlton Cuse tidligere givet udtryk for, at: »Selv om der vil være overlap til originalen, så er den historie, vi fortæller, vores egen«.

Vi må vente og se, hvor foruroligende det bliver.

Femte og sidste sæson af ‘Bates Motel’ får premiere 20. februar i USA.

Læs også: Rihanna og Azealia Banks i ophedet beef over Trumps muslim-forbud

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af