Fem helt nye album du skal høre i dag

Så er det igen blevet fredag – tidspunktet, hvor hovedparten af ugens nye album og singler bliver sluppet løs på streamingtjenester og til salg. Det kan være svært og uoverskueligt at følge med hele tiden, så fremover vil vi hver fredag guide dig til et overblik over den givne uges vigtigste nye album – store som små.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Sampha ‘Process’

Han har lånt sin inderligt fantastiske vokal ud til tracks fra superstjerner som Kanye West, Drake og Frank Ocean, men nu udgiver britiske Sampha endelig sit debutalbum. En intens samling sange, hvor sorg og bearbejdelsen af den er omdrejningspunkt.

Læs vores anmeldelse HER.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Communions ‘Blue’

Vi har været helt skudt i den danske rockfirkløvers to indledende ep’er, og nu lander Communions debutalbum – endda på et internationalt pladeselskab. I denne omgang har kvartetten for alvor omfavnet de poppede virkemidler i rockmusikkens arsenal.

Læs vores anmeldelse HER.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Syd ‘Fin’

Hun har slået sit navn fast som frontkvinde i neosoul-gruppen The Internet, og indtil sidste år var Syd (tidligere kendt som Syd Tha Kyd) også medlem af Odd Future, som hun dog har lagt endegyldigt på hylden. Mens The Internet holder udgivelsespause, er Syd nu ude med sin solodebut i eget navn.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Big Sean ‘I Decided’

Det er som om, at Big Sean aldrig rigtigt har slået igennem i Danmark i forhold til andre af sine amerikanske hiphop-kolleger. Nu er rapperen ude med sit soloalbum nummer fire, der blandt andet har besøg fra Jeremih, The-Dream og selveste Eminem.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


5. Gnags ‘Nørd’

Ja, Gnags udgiver et nyt album i dag. Gruppen, der i den grad bragte reggae’en til Danmark (ca. 30 år før danskhall og så videre blev en ting), har ikke udgivet et album i otte år, men nu vrider Peter AG altså atter stemmen over svingende rytmer.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af