Her er ugens syv fedeste fester

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Boogie Juice, grime-besøg og CPH:DOX-lukkefest.
Her er ugens syv fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Varmblodet grime-fest på Rust
Den britiske grime er ikke lutter beton, og varmblodede strømninger har den seneste tid blandet sig med den hårdhudede rapmusik fra Londons forstæder. En af frontløberne i den nye bølge er MoStack, som fredag rammer Rust til en festlig natkoncert med sidste års mixtape ’Gangster With Bangers’ i bagagen.

Resten af aftenen bliver dansegulvet helt sikkert fyldt med hiphop, dancehall og alt derimellem, når et heftigt trekløver bestående af John Vincent, J.J. Wld og Adam Naima skiftes til at bestyre pladespillerne.

MoStack: Natkoncert
Fredag den 24. marts
Rust
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tartelet-producer fejrer nyt album
Fredag fejrer danske Tartelet Records deres seneste udgivelse på Jolene – den nigerianske sanger og musiker Wayne Snow med albummet ’Freedom TV’. I aftenens anledning forlader han sit domicil i Berlin for at optræde live. Derudover står den legesyge elektroniske producer Uffe og Muff Deep bag pulten.

Wayne Snow albumrelease
Fredag den 24. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

CPH:DOX lukker ned med brag
De seneste uger har CPH:DOX sat sit præg på hovedstaden, men alt godt har en ende, også den internationale dokumentarfilmfestival. Heldigvis bliver årets aktiviteter lukket ned med en afsluttende fest, der burde kunne få gang i selv den værste stivstikker.

Den engelske electro-musiker Powell fyrer op under et live-set, og så bliver der ellers smidt kul på dj-pulten resten af aftenen og natten. Den norske synthpop-duo Smerz, der er bosat i København, spinner deres yndlings-tracks, inden to af de faste husvenner på Natbar – Mads Axelsen og Gisli Galdur – tager over.

CPH:DOX – Final Party
Lørdag den 25. marts
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook


Boogie Juice sætter gang i KB18
Vega lægger lokaler til en indædt dyst på smidige moves, når break-konkurrencen Floor Wars løber af stablen på lørdag. Når præmierne er uddelt, er der efterfest på KB18 i Kødbyen, hvor Boogie Juice-bagmændene DJ Cars10 og DJ Whut står for underholdningen sammen med DJ Schack og finske Marty Smart.

Boogie Juice: Floor Wars 2017 afterparty
Lørdag den 25. marts
KB18
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Labelnight i Boxen
Vil du se, hvad der rumsterer i den elektroniske undergrund, bør du svinge forbi Culture Box på lørdag. Her står Ectotherm, dannet af Apeiron Crew-medlemmerne Courtesy og Mama Snake, bag aftenens program i Black Box, der udover et dj-set fra Mama Snake byder på label-kollegerne Rune Bagge, Schacke og Ibon. I kælderen er der showcase med pladeselskabet International Sun-Earth Explorer i form af Ahu og Mikkel Ulriksen.

Ectotherm x International Sun-Earth Explorer showcase
Lørdag den 25. marts
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Love is in the air
Med en række velbesøgte, discofile fester har Love Hangover med succes fundet fast månedlige base i Lille Vega. I denne omgang hyldes en af landets mest rutinerede pladevendere i skikkelse af Karsten Loud, der har sat sig præg på nattelivet i hele 35 år og denne aften bakkes op af Steen Kong, Christian d’Or og Soulshaker.

Vega Klub: Love Hangover
Lørdag den 25. marts
Lille Vega
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tropiske vibrationer
Twin Cities-festerne kan i denne weekend fejre to års jubilæum, og der skrues helt op for de solskoldede balearic-vibrationer til Club Paradiso i hallen H15 på Vesterbro. Telephones bliver fløjet ind fra Berlin, mens Twin Cities-bagmænd Kaspar Marott og Alfredo92 og er klar bag pladespillerne. Festen kommer også til at agere premiereaften for Marotts nye musikvideo til ‘N-Visions (Official Movie Cut)’.

Twin Cities: Club Paradiso
Lørdag den 25. maj
H15
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af