Her er ugens otte fedeste fester

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Rust-fødselsdag, Haven Bar og hiphop-fest i Aarhus
Her er ugens otte fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Poptrio fejrer debut-ep
I sidste uge tog torsdagsklubben på Jolene, Manna, hul på et nyt kapitel, hvor de i højere grad præsenterer live-koncerter med lokale musikalske talenter, og i denne uge følges der op med koncert med poptrioen Noréll i anledning af, at de udsender deres debut-ep. Daniel Savi og Fruit står bag pulten før og efter koncerten.

Manna Live presents Noréll
Torsdag den 16. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rust fejrer fødselsdag med The Streets-bagmand
I denne weekend kan Rust fejre deres 27-års fødselsdag. Det er en sjældenhed for natklubber i København at overleve så længe, men bastionen på Nørrebro kører stadig med fuld tryk på kedlerne.

Til at puste lysene i kagen ud får Rust besøg af The Streets-bagmanden Mike Skinner, som lægger vejen forbi Nørrebro med klubkonceptet Tonga, der eksekveres i samarbejde med Murkage. Med en fusion af grime, house og trap har Tonga gået sin sejrsgang i både London og Berlin, men nu kommer festen til Rust som første led i et fast samarbejde, som indebærer flere 2017-besøg fra briterne.

Rust 27 år & Tonga
Fredag den 17. marts
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Åbningsfest med Liss og The National-medlem
Til august bliver debutudgaven af den nye festival Haven afviklet på Refshaleøen med et program, der udover navne som Iggy Pop, Chance The Rapper og The National også byder på Mikeller-øl og mad fra Claus Meyer.

På fredag kan man få en forsmag på løjerne, når pop up-baren Haven Bar, hvor kombinationen af musik, ølbrygning og gastronomi også er i fokus, slår dørene op for første gang. The National-medlemmet Aaron Dessner, der er en af hovedkræfterne bag Haven, giver meget passende et solo-show, mens Liss, der optræder på festivalen, lufter deres favoritplader.

Haven Bar Grand Opening
Fredag den 17. marts
Haven Bar
Læs mere om arrangementet på Facebook


Japansk fest på Chateau Motel
Fredag blænder det japansk inspirerede klubkoncept Ukiyo op for sin fjerde udgave på Chateau Motel. Aftenens hovednavn er disco-glade Daniel Wang, der er vokset op i Taiwan og USA, og som slog igennem i 90’erne techno-miljø i Chicago. Derudover vender Christian Ahlefeldt, Thomas Olafsson og Mikael van Ark plader.

Ykiyo
Fredag den 17. marts
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fredagsbar med Anya og Soulland
Over overskriften Soulland Sound inviterer tøjmærket til fredagsbar i butikken på Gammel Kongevej, hvor der vil være øl og koncert fra Anya og produceren Vasco, som i krogene har arbejdet på et fælles projekt.

Soulland Sound: Anya x Vasco
Fredag den 17. marts
Soulland-butikken
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Norsk disco på Bremen
De seneste årtier har norske neo disco-musikere som Prins Thomas, Todd Terje og Lindstrøm opnået international succes, hvilket filmen ’Northern Disco Light’ dokumenterer. På lørdag kan man se den i Bremen Teater, og efter visningen optræder Lindstrøm live med sin kosmiske beats, inden Natbar tager over med Christian d’Or og Soul Shaker.

CPH:DOX på Bremen
Lørdag den 18. marts
Bremen Teater
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-fest i Aarhus
Ungdomskirken lægger lokaler til en gedigen hiphop-fest på lørdag, der som titlen indikerer har for øje at servere den friskeste hiphop. Artigeardit, , F L E M M I N G, Tobias Rahim og Kööd er alle på plakaten, og der er hermed lagt i ovnen til en aften, hvor du både kan feste igennem og blive opdateret på en række af rigets nye rimsmede.

Aarhus Volume Præsenterer Alt Det Nye
Lørdag den 18. marts
UngK
Læs mere om arrangementet på Facebook


Kosmisk kluboplevelse
Lørdag letter tredje omgang af Voyage på Bakken med en pose blandede elektroniske bolsjer i lasten. Aftenens festsoundtrack spænder således fra house, techno og acid til italo og rendyrket fløde og leveres af et firkløver bestående af T_C, Andreas OK og bagmændene Rasmus Bro og Kasper Melchior.

Voyage 003
Lørdag den 18. marts
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af