Se billeder: Pophåbet Maggie Rogers sprudlede til Soundvenue Session i DR Koncerthuset

Se billeder: Pophåbet Maggie Rogers sprudlede til Soundvenue Session i DR Koncerthuset
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Vi fik skudt forventninger i vejret efter Maggie Rogers’ sublime talkshow-optræden hos Jimmy Fallon i midten af februar. Derfor var det dejligt endelig at se det vidunderlige talent folde sig ud på dansk jord til en Soundvenue Session i DR Koncerthusets Studie 3, hvor man blandt andet kunne høre de forfriskende popkompositioner fra dette års debut-ep ‘Now That the Light Is Fading’.

Og hey, hvem kan stå for de der bukser!

På søndag rammer endnu en Soundvenue Session København, når vi indtager Amager Bio med Kehlani.

MaggieRogers2MaggieRogers3MaggieRogers4MaggieRogers5MaggieRogers6MaggieRogers7MaggieRogers8MaggieRogers9MaggieRogers10MaggieRogers11MaggieRogers12MaggieRogers13MaggieRogers14MaggieRogers15MaggieRogers16MaggieRogers17MaggieRogers18

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af