Frank Ocean slår sig sammen med Tyler, The Creator og Jay Z på nyt track, ‘Biking’

Frank Ocean slår sig sammen med Tyler, The Creator og Jay Z på nyt track, ‘Biking’

Alt tyder på, at Frank Oceans ‘blonded RADIO’ er blevet stjernens foretrukne distributionskanal for ny musik. For et par uger siden delte han det nye track ‘Chanel’ under en udsendelse, og i nat under radioprogrammets tredje udsendelse kunne lytterne lægge ører til den helt nye ‘Biking’, et samarbejde med Jay Z og Oceans eks-Odd Future-kollega, Tyler, The Creator.

‘Biking’ er centreret omkring en sommerlig akustisk guitar, en knitrende analog stemning og Oceans vemodigt croonende vokal, imens de to prominente gæster bidrager med spredte vers.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et par timer inden udsendelsen havde Frank Ocean varslet det nye track med videoklippet nedenfor, der viderefører hjemmevideoæstetikken fra sidste års ‘Blonded’-album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Se Stormzys intime cover af Frank Oceans ‘Godspeed’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af