Suspekt rammer de danske landeveje på stor danmarksturné: »Det er der, vi hører til«

Suspekt rammer de danske landeveje på stor danmarksturné: »Det er der, vi hører til«
Orgi-E i Forum i fredags. (Foto: Frederik Gram/Soundvenue)

Hvis du var en af dem, der bare blev så glad, da Suspekt over de sidste to weekender lagde vejen forbi Danmarks tre største stæder (blandt andet Forum i København), er der godt nyt. Er du en af dem, der i stedet var hjemme i sin seng eller ude med sit slæng – ja, så er der også godt nyt.

Orgi-E, Bai-D og Rune Rask er nemlig endnu engang klar til at tage Danmark (til techno) med storm og levere mere jazzmælk til folket, denne gang i lidt mere intime omgivelser og i en hel del flere byer. Trioen rammer hele 18 danske byer i løbet af efteråret og vinteren – se de specifikke spilledatoer og -steder nederst på siden.

Efter den store arenaturné kan de tre kinky proletarer se frem til at komme tættere på deres fans fra landets mindre scener: »Vi glæder os sindssygt meget til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse at komme ud på de danske landeveje – det er der, Suspekt blev skabt, og der, vi hører til, hvilket også er grunden til, at vi betragter os selv som spillemænd i ordets egentlig forstand« lyder det fra Emil Simonsen aka. Orgi-E. 

Med intentionen om at komme endnu tættere på deres publikum, har Suspekt desuden indgået en aftale med Spotify, så de kan blive opmærksomme på, hvilke hits, der er allermest efterspørgsel på i hver enkelt by.

Emil forklarer: »I bund og grund handler det om, at dine lyttevaner afslører, hvilken type Suspekt-supporter du er; er du eksempelvis et Søndagsbarn, Proletar, Søn Af En Pistol eller en beskidt Kinky Fætter. Det gør det muligt for os at se, hvilket hit der er det største i lige præcis den by, vi er på vej til. Det rykker os et skridt tættere på vores fans, og hvem ved, måske kan det endda få indflydelse på hvilke numre, vi spiller hvor«.

Med sig på turnéen bringer Suspekt deres seneste album, ‘100% Jesus’, samt naturligvis hele den forudgående håndfuld plader fra bagkataloget. Foruden efterårsturnéen rammer trioen også NorthSide Festival, Tinderbox og Wonderfestiwall i løbet af sommeren.

Suspekt live 2017
27/10 – Forbrændingen, Albertslund
28/10 – Gimle, Roskilde
2/11 – Sønderborghus, Sønderborg
3/11 – Borgerfor, Svendborg
4/11 – Slagelse Musikhus, Slagelse
10/11 – Elværket, Holbæk
16/11 – Folkets Hus, Struer
17/11 – Turbinen, Randers
18/11 – Skive Theater, Skive
23/11 – Godset, Kolding
25/11 – Vejle Musikteater, Vejle
30/11 – Stars, Vordingborg
2/12 – Kulturværftet, Helsingør
7/12 – Jysk Musikteater, Silkeborg
9/12 – Nordkraft, Aalborg
15/12 – Det Musiske Hus, Frederikshavn
16/12 – Tobakken, Esbjerg
27/12 – Vega, København

Se billeder: Suspekt ramte Forum med ild og pels

Læs også: Her er Suspekts yndlingsrappere: »Snoop får alting til at lyde fedt«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af