Action Bronson er tilbage – ‘Blue Chips 7000’ ude næste måned

To år er gået, siden Action Bronson berigede sine fans med en hiphop-symfoni af sex, vold og gourmetmad på ‘Mr. Wonderful’. Men efter en travl periode, der har budt på masser af godbidder i mad-tv-programmet ‘Fuck That’s Delicious’, er Bam Bam endelig på vej tilbage med nye toner.

De nye toner lander på Bronsons kommende fjerde album, ‘Blue Chips 7000’, der altså ifølge rapperens eget udsagn under weekendens Rolling Loud Festival lander i næste måned.

»Jeg har været så motherfucking travl, mand. ‘Fuck That’s Delicious’. Alt det her tv-lort. Men jeg giver ikke en fuck nu. ‘Blue Chips 7000’ udkommer om en måned. (…) Jeg er skideligeglad med, om jeg er nødt til at leake det selv. Jeg giver ikke en flyvende fuck«, lød det fra den madglade rapper.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af