Badesøen: Ny festival annoncerer unikke pop-up-koncerter og radio-lineup

Badesøen: Ny festival annoncerer unikke pop-up-koncerter og radio-lineup
Jens Lekman. (Foto: Ellika Henrikson)

Badesøen: 50 procent festival, 50 udflugtsdag til et vandland i Albertslund. Den nye festival foregår den 29. juli, og nu har arrangørerne annonceret en række unikke tiltag til jomfruopførelsen.

Det drejer sig først og fremmest om et koncept med pop-up-koncerter: Ni forskellige artister er kommet på programmet, og de vil alle optræde tre gange i løbet af festivaldagen. Det bliver dog korte optrædener: Ti minutters akustisk show, og eksakt tid og sted kommer ikke til at blive annonceret på forhånd.

Hovednavnet i pop-up-programmet er Jens Lekman, og den finurlige og dybt charmerende svensker kommer blandt andet til at spille sange fra dette års fornemme album ‘Life Will See You Now’.

Herudover ser pop-up-programmet således ud:
Badesøens Safoxonoptog (ABBA-klassikere spillet i halvt tempo – udelukkende på saxofon)
Vindelev&leFevre
Kalles World Tour
Lil Lacy
Bene
G·bop Orchestra
Nikolaj Zeuthen
Ying-Hsueh Chen

Læs mere om pop-up-programmet på Badesøens website HER.


Badesøen 
arrangeres af Forbrændingen, kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz og internetradioen The Lake, og sidstnævnte kommer også til opstille et radiostudie på festivalpladsen, hvor der vil blive sendt live dagen igennem.

Her finder man blandt andre Goodiepal & Pals, The Bridge Radio (nyt radiokollektiv skabt af mennesker med og uden statsborgerskab), Dirty Nun Tekno Crew (techno-nonner) og Thomas Knak.

Badesøen
29. juli
Friluftsbadet Badesøen, Albertslund
Billetpris: 330 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af