Frank Ocean aflyser amerikansk festival to uger før NorthSide

Frank Ocean aflyser amerikansk festival to uger før NorthSide

Om fem uger løber årets NorthSide af stablen i Aarhus, og der er utvivlsomt rigtig mange, der har inkasseret billet til festivalen for at opleve Frank Ocean optræde med sangene fra sidste års blændende ‘Blonde’-album.

Det kan derfor ikke undgå at vække en smule bekymring, at Frank Ocean ifølge Pitchfork netop har aflyst sin koncert på festivalen Sasquatch! i George i staten Washington den 26. maj – kun to uger før koncerten herhjemme. LCD Soundsystem er blevet annonceret som afløser. Koncerten skulle have været andet stop på Oceans festivalturné, som indledes på Hangout Festival i Alabama den 19. maj.

Aflysningen begrundes med »forsinkelser i produktionen, der er ude af hans (Oceans, red.) hænder«. Ifølge Pitchfork har en repræsentant fra NorthSide dog udtalt, at Frank Oceans koncert stadig bliver afviklet som planlagt.

Vi krydser fingre og ser længselsfulde frem mod fredag den 9. juni i Ådalen.

Læs også: Frank Ocean deler nyt track – hør ‘Slide On Me’ feat. Young Thug

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af