Distortion-lynguide: Vores must-see koncerter til Final Party på Refshaleøen

Så er det blevet lørdag, og kulminationen på en lille uge i Distortions tegn er ankommet i form af aftenens Final Party på Refshaleøen, der byder på masser af musik spredt udover en stor håndfuld scener. Her er en hurtig gennemgang af de ting, vi ikke skal gå glip af.
Distortion-lynguide: Vores must-see koncerter til Final Party på Refshaleøen
Noah Carter i Pumpehuset, 2016. (Foto: Samy Khabthani/Red Bull Content Pool)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi starter på Red Bull Music Academy-scenen, der byder på et særdeles spækket program fra 18.30 og indtil luk kl. 04.00.

Lad os starte med Little Simz: Hun har en bugnende musikalsk cv af mixtapes og ep’er, men fik et velfortjent gennembrud med det officielle debutalbum ’A Curious Tale of Trials + Persons’ fra 2015. London-rapperen krydrer sine bombastiske grime-produktioner med melodisk tæft, flotte strygerarrangementer og dybt personlige tekster, og kvaliteten i 23-årige Simbi Ajikawo skarpe tunge fortsatte på sidste års ’Stillness in Wonderland’-album. Fang hende til et intenst hiphop-set med energien i fokus.

Så er der Code Walk, som i et stykke tid har tiltrukket sig en del opmærksomhed i den elektroniske undergrund, og med den dugfriske debut-ep, ’Doubler’, understregede den københavnske duo deres evne til at fremtrylle stramme, minimalistiske produktioner, der fungerer iført hørebøffer, men med sin inspiration fra techno også taler til dansegulvet. Duoen er retmæssigt på sent.

Tidligt på aftenen er det dog ikke nær så hårdt, og en god måde at starte sin Final Party på er med Soleima, som spiller sin sødmefulde, funky og spraglede r’n’b-pop kl. 20.30.

Red Bull Music Academy-scenen
Soleima – 20.30
Little Simz – 22.00
Code Walk – 01.30

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er også (meget forskelligt) guf på Royal Container Stage.

For det første den mest hypede rapper i Danmark lige nu: Noah Carter. Få danske rappere kan begå sig på engelsk, men så meget desto mere imponerende er det, hvor meget pondus Noah Carters lyriske levering har. Tidligere i denne uge slap han sin første fuldlængde, ’Couch Dreams’, produceret af Jens Ole McCoy (Ukendt Kunstner), så koncerten på Distortion bliver den første mulighed for at opleve de nye numre live, hvor der har været tid til at øve sig hjemmefra.

Lidt anderledes bliver det sjovt nok til Maceo Plex, der har fået æren af at spille Final Partys lukkeset anno 2017 fra 03.00-06.00. Den amerikanske dj er en superstjerne i sin egen ret, og han har spillet alt fra Ibiza til Boiler Room og Berghain. En sand house-mester, der nok skal lukke ned med manér.

Royal Container Stage
Noah Carter – 22.45
Maceo Plex – 03.00

Så er der også lige Tekno Tunnel: Et lille rør af en container, som oftest er fyldt med dakke-dak og meget høj bas. Det er ret sjovt og alt for meget, og der plejer at være fuld fart på fra start til slut – det skal blive interessant at se, hvad DJ Er Du Dum Eller Hvad kommer til at sætte på derinde.

Tekno Tunnel:
DJ Er Du Dum Eller Hvad – 20.00

Til slut er der den sagnomspundne morgenfest – festens svar på Nangijala. Tyske Superpitcher (tysk Distortion-veteran og superstjerne-dj) er er hyret ind. Hør DJ Er Du Dum Eller Hvad fortælle mere i vores video HER.

Afterparty Open Air & Popperbus
06.00-14.00 – ukendt location

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af