Jay-Z offentliggør video til ‘The Story of O.J.’ – stærkt politisk ladet tegnefilm om racismens USA

Jay-Z offentliggør video til ‘The Story of O.J.’ – stærkt politisk ladet tegnefilm om racismens USA
Foto: Theo Wargo/Getty Images

I sidste uge landede årets overraskelse fra Jay-Z i form af hans 13. studiealbum, ‘4:44’. Med albummet smed Jay-Z ligeledes en animeret musikvideo i puljen til nummeret ‘The Story of O.J.’, men indtil nu kunne den kun streames eksklusivt via Tidal.

Nu er videoen blevet offentliggjort via Jay-Z’s Youtube-konto, hvor alle nu kan opleve den visuelle, politiske kommentar til racismens USA i sort-hvide, nostalgiske tegnefilmsfigurer (med Jay-Z som hovedpersonen Jaybo) a la gamle Warner Brothers- og Disney-film.

Jay-Z uddybede desuden historien bag ‘The Story of O.J.’ til iHeartRadio: »’The Story of O.J.’ er i virkeligheden en sang om os som kultur, der har en plan om, hvordan vi skal komme fremad. Vi tjener alle sammen penge, og så mister vi alle penge, særligt som kunstnere. Men hvordan, når du har en form for succes, man omdanner det til noget større«.

Læs også: Jay-Z’s ‘4:44’ ligner et modsvar til ‘Lemonade’ – og en undskyldning til Beyoncé

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af