Perfume Genius vender tilbage til København efter flot Haven-koncert

Perfume Genius vender tilbage til København efter flot Haven-koncert

I weekenden spillede Perfume Genius en fremragende koncert på den nye Haven Festival, og i november giver han endnu en koncert i København. Koncerten kommer til at foregå den 14. november i DR Koncerthusets Studie 2 og er en del af en kommende turné.

I maj udsendte Perfume Genius aka Mike Hadreas albummet ‘No Shape‘, hvis barokpoppede lyd bragede ud under åben himmel på Havens Mindfield-scene lørdag aften. Albummet er det fjerde fra Hadreas’ hånd, hvor Perfume Genius-universet bevæger sig i en lysere og mere poppet retning, end man hidtil har set. Dog er Perfume Genius stadig en fortælling om queerness, hatecrimes og langvarig mobning, og derfor kan man både forvente bombastiske energiudladninger og intime, hjerteskærende øjeblikke, når Hadreas gæster DR Koncerthuset med sit band.

Perfume Genius udgav sit første album ‘Learning’ i 2010 og har siden udgivet ‘Put Your Back N 2 It’ i 2012, ‘Too Bright’ i 2014 og senest ‘No Shape’.

Billetsalget starter den 16. august klokken 10.00 via DR Koncerthusets website.

Perfume Genius (US)
14. november
DR Koncerthuset, Studie 2
Billetpris: 200 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af