School of X annoncerer debut-ep – hør den nye single ‘Forever’ og se live-video fra Roskilde Festival

School of X annoncerer debut-ep – hør den nye single ‘Forever’ og se live-video fra Roskilde Festival
Rasmus Littauer. (Foto: Dennis Morton.)

School of X annoncerer i dag, at debut-ep’en ‘Faded. Dream.’ udkommer den 8. september. Ikke nok med det har Rasmus Littauer samtidig udgivet singlen ‘Forever’ med en tilhørende video, der tager seeren med tilbage til sommerens koncert på Rising-scenen på Roskilde Festival.

‘Forever’ er School of X’s tredje single, der kommer efter ‘Las Vegas’ og ‘Words’, og selv om der stadig er dømt drømmende synthpop, er det en langt mere dyster en af slagsen. ‘Forever’ er et lidt rocket, næsten trip hop-agtigt nummer med et stramt, statisk backbeat, hvor Rasmus Littauers dragende og meget sikre vokal svæver elegant hen over det hele. Med det flakkende røde lys på den mørke Rising-scene og Littauers karismatiske optræden er der absolut ikke noget at sige til, at dette er videoen, der er valgt til at følge med singlen.

Rasmus Littauer har spillet hele ni gange på Roskilde Festival, men i år var første gang, han spillede med sit eget projekt. Bedst kender man ham som live-trommeslager for Mø, og derudover har han også spillet med blandt andet The Asteroids Galaxy Tour og Reptile Youth.

Tidligere på året kårede vi School of X som et af de mest lovende danske navne i 2017, og det bliver spændende at se, hvad den kommende ep har at byde på.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af