Se tidsplanen til den nye festival Haven med bl.a. Bon Iver, The National og Iggy Pop

Se tidsplanen til den nye festival Haven med bl.a. Bon Iver, The National og Iggy Pop
Justin Vernon fra Bon Iver. (Foto: Mark Metcalfe/Getty Images)

Den 11.-12 august får Danmark en helt ny festival, når Haven slår dørene op for første gang på Refshaleøen. Festivalen er skabt af Dessner-brødrene fra The National, Claus Meyer og Mikkeller, og på musikprogrammet finder man blandt andet Bon Iver, Feist, The National, Perfume Genius, Iggy Pop og Beach House.

Festivalen havde tidligere afsløret en dagsplan, men nu er en decideret spilleplan med tider og scener offentliggjort.

Haven kommer til at operere med tre scener: Hovedscenen Meadow samt Mindfield og Værket. På Meadow finder man fredag navne som Iggy Pop (20.15) og Beach House (23.15), mens lørdagen blandt andet byder på Bon Iver (20.15) og The National, der lukker scenen 23.15.

Se hele tidsplanen på Havens website HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af