Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Bisse, Moses Sumney og Macklemore.
Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Moses Sumney. (Foto: Araya Diaz/Getty Images)

1. Bisse ‘19.6.87’

Bisses nye album er landet, og det emmer af barndomsnostalgi med sange om Counter Strike, legeaftaler, grankogler og strandture. Albummet blev spillet første gang live til en særlig indvielsesceremoni på Jazzhouse i tirsdags, men er altså nu sluppet løs til fuld skue.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


2. Knox Fortune ‘Paradise’

Mange kender ham som fyren fra Chance the Rapper-nummeret ‘Up All Night’, men Knox Fortune er bestemt også et navn i sin egen ret. Han har sluppet en håndfuld singler henover sommeren, som har budt på interessante genremiks, der nærmest har lydt som slut-60’er-Beatles og Chance the Rapper på samme tid. Dette er hans debutalbum.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


3. Phoebe Bridgers ‘Stranger In The Alps’

‘Stranger In the Alps’ er efterfølgeren til Phoebe Bridgers’ debut-ep ‘Killer’ fra 2015, og singlerne ‘Motion Sickness’, ‘Smoke Signals’ og ‘Funeral’ fra er virkelig fine og sarte singer/songwriter-numre med bramfri tekster båret af hendes stærke vokal. Bridgers besidder en lethed og en dybde på samme tid, som er de færreste forundt.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


4. Moses Sumney ‘Aromanticism’

Moses Sumney har to roste ep’er på samvittigheden, men nu er hans debutalbum ude. En gudsbenådet falset, halvjazzede akkordprogressioner og nærmest religiøse undertoner er nøgleordene i Sumneys musik.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.


5. Macklemore ‘Gemini’

Macklemores og Ryan Lewis’ forrige album ‘This Unruly Mess I’ve Made’ beskrev vores anmelder som et retningsløst rod. Nu står Macklemore på egne ben, og det bliver interessant at se, om det er til hans fordel eller ulempe, at producer-makkeren er ude af billedet. Helt alene er han dog ikke, for albummet er spækket med gæster som Offset, Lil Yachty og Kesha.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Vil du have mere? Det er en pakket med udgivelser, og vil du være fuldstændigt opdateret, skal du også tjekke disse:

Cut Copy ‘Haiku From Zero’
Cold Specks ‘Fool’s Paradise’
Hiss Golden Messenger ‘Hallelujah Anyhow’
The Killers ‘Wonderful Wonderful’
The Horrors ‘V’
Chelsea Wolfe ‘Hiss Spun’
Tricky ’uniniform’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af