Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange
Phoebe Bridgers.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. King Krule ‘Dum Surfer’

I videoen til ‘Dum Surfer’ giver King Krules Archy Marshall den som intet mindre end levende død frontmand i et zombie-band! ‘Dum Surfer’ er andensinglen fra det kommende album ‘Ooz’ (13. oktober), og nummeret er en halvjazzet, lidt rocket, dyster sag, der følger op på den ellers fløjsbløde førstesingle ‘Czech One‘.


2. Nao ‘Nostalgia’

Der er bestemt nostalgi over Naos fredagssingle, som er en 80’er-agtig disco- og r’n’b-hybrid med stærke korarrangementer, funky basriff og synth-stabs. Så er det måske også det nummer med flest modulationer siden Beyoncés ‘Love on Top’.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Phoebe Bridgers ‘Funeral’

Phoebe Bridgers’ ‘Funeral’ fra det kommende debutalbum ‘Stranger In the Alps’ (22. september) er en bedrøvet fortælling om begravelsen af en dreng, der blot er et år ældre end Bridgers selv. Med hendes luftige vokal, en bramfri blåmelankolsk lyrik og det sarte guitarspil er nummeret et virkelig fint og sørgeligt udspil fra den amerikanske singer/songwriter, som har turneret og arbejdet med både Julien Baker og Ryan Adams.


4. Irah ‘Worship the Sun’

Der er højt til loftet på Irahs nye single ‘Worship the Sun’, der lidt lyder som om man bliver skudt en tur ud i rummet og på samme tid er en del af et kosmisk ritual – i en sekt. Singlen følger op på danskernes minialbum ‘Into Dimensions’ fra 2016.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Liima ‘1982’

‘1982’ er en massiv lydmur af dybe, brusende synths, der langsomt bevæger sig frem mod et klimaks, der aldrig rigtig kommer. Eller også er det hele faktisk bare ét stort klimaks? Stort er det i hvert fald. ‘1982’ er titelnummeret på Liimas kommende album, der er ude i november.


6. Benal ‘Hele tiden’ feat. Orgi-E

Der er pres på Orgi-E, som var med til at løfte Benals ‘Fri’ til hiphopduoens hidtil største hit. ‘Hele tiden’ er godt oppe i samme liga, og Suspekt-rapperens omkvæd bidrager kun til den dystre stemning, der omslutter ‘Hele tiden’ fra Benals nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’. Rapper Benjamin fortalte i det nyeste afsnit af Standard, at tracket handler om at være dreng og være i tvivl.

Hør sangen på Spotify HER.


7. Charlotte Gainsbourg ‘Rest’

Du kender måske bedst Charlotte Gainsbourg fra hendes skuespillermeritter, men som sangerinde har hun udgivet et par ret fine album og arbejdet sammen med både Air, Jarvis Cocker og Beck i processen. Der har dog været stille på den musikalske front i et stykke tid, og selv om ‘Rest’ hertil er en minimalistisk, stillestående komposition, taler hendes sarte vokal (på fransk og engelsk) store ord over den delikate produktion fra Daft Punks Guy-Manuel de Homem-Christo.

Hør sangen på Spotify HER.


8. The xx ‘On Hold’ (Jamie xx remix)

Jamie xx har endnu engang bakset rundt et af The xx’s numre, så man nu også kan feste til det. Sangen, der egentlig også var ganske dansabel i sig selv, har fået en klubbet opgradering, og der er ikke længere meget lighed mellem remixet og originalen – Romy og Olivers vokaler er næsten væk, men hvis du skal ramme floor i weekenden, er det nok remixet, du skal have fat i.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Rex Orange County ‘Edition’

Rex Orange County optrådte på nummeret ‘Boredom’ på Tyler the Creators ‘Flowerboy’-album, og han spillede desuden live sammen med Frank Ocean til nogle af r’n’b-sangerens koncerter over sommeren. Inspirationen lever da også videre på den short but sweet ‘Edition’; et chillet, minimalistisk track med Rex’s lidt snøvlede, charmerende vokal i fokus.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. G-Worthy ‘Never Miss’

Gruppen G-Worthy består af G Perico, Jay Worthy og produceren Cardo, og hiphop-supergruppen (med sådan mellemstore hiphopnavne) udgiver den 19. september debutprojektet ‘Never Miss’ – her er det g-funkede og utroligt smooth titelnummer.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af