Hjemmedåb, sprængte bh’er og emotionelt kaos i videoen til Baby in Vains ‘Low Life’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For en måned siden udgav Baby In Vain deres debutalbum ‘More Nothing‘, og nu har rocktrioen udgivet en video til ‘Low Life’, der var albummets tredjesingle. Samtidig offentliggør bandet tre danske koncerter i Odense, Aarhus og København.

Videoen er instrueret af Rasmus K. Petersen og viser glimt af storladne, kaotiske følelser i forskellige situationer – på både godt og ondt. Som noget nyt optræder bandet ikke selv i videoen, men i stedet for er der blandt andet givet plads til en stejlende hingst, en brændende buket roser, sprængte bh’er og hvad der ligner en alternativ hjemmedåb.

Trommeslager Benedicte Pierleoni siger i en pressemedelelse: »Vi ville gerne lave en helt anderledes video end dem, vi tidligere har lavet. Efter at have set Rasmus Petersens video for Sjæl i Flammer tænkte vi, at han kunne være den rigtige til jobbet, og han kunne heldigvis godt lide ‘Low Life’. Han fik 100 procent kunstnerisk frihed, og vi er virkelig glade for, hvordan den er endt«.

De danske koncerter kommer til at finde sted 1. marts på Posten i Odense, 2. marts på Radar i Aarhus og 3. marts i Lille Vega i København.

Læs anmeldelse: Baby In Vain ‘More Nothing’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af