Saint Cavas Erika de Casier lancerer soloprojekt – hør ‘What U Wanna Do?’

Saint Cavas Erika de Casier lancerer soloprojekt – hør ‘What U Wanna Do?’
Erika De Casier.

Den dystre r’n’b-duo Saint Cava lovede tidligere i år, at der udover de to singler ‘No One’s God’ og ‘Deeper’ ville komme mere musik fra dem i 2017. Men i mellemtiden lancerer duoens ene halvdel Erika de Casier nu et soloprojekt i eget navn. Singlen ‘What U Wanna Do?’ er lige landet, og der følger også en video med.

‘What U Wanna Do?’ tager dig tilbage til årtusindeskiftet som et r’n’b-nummer, der uden tvivl også kunne have strømmet ud af højtalerne på samtlige teenagepige-værelser omkring år 2000. Det lyder af lyserødt plastik og TLC på én gang, mens Erika De Casiers afdæmpede, pigede vokal, synger om en ret ugidelig significant other, der lader til at være ret tung at danse med.

Om singlen siger Erika de Casier i en pressemeddelelse: »Jeg ville gerne slippe væk fra mig selv og mine egne forventninger, og jeg havde brug for at udforske nogle af mine dybeste guilty pleasures. Når jeg skriver, bliver det ofte melankolsk, men med dette projekt, og særligt denne sang, vil jeg gerne give en mere positiv vibe«.

Senest har Erika de Casier været aktuel med singlen ‘Drive’, der var et samarbejde mellem hende og DJ Central fra det aarhusianske kollektiv Regelbau – han har også produceret nummeret sammen med GlobalKirk.

Lyt sammen med den 90’er-inspirerede video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af