Sam Smith vender tilbage på storslået single ‘Too Good at Goodbyes’ – nyt album på trapperne

Tre år er gået, siden Sam Smith satte en regulær ballade-hitparade i verden med debutalbummet ‘In the Lonely Hour’. Nu er den britiske sanger ved at være klar til at følge op på debuten, hvilket i dag kan høres på den nye, storslåede hjerteknuser-single ‘Too Good at Goodbyes’.

Sam Smith har i et nyt interview med Zane Lowe fra Beats 1 Radio delt et par tanker om den nye single: »Denne sang handler om et forhold, jeg var i, og det handler egentlig om at blive god til at blive droppet. Det er lang tid siden, jeg sidst har sendt musik ud, og jeg føler, at denne første single sætter tonen for det, der kommer«.

Senest vi hørte fra Smith var på forrige års ‘Writings on the Wall’ fra James Bond-filmen ‘Spectre’.

Det nye album skulle ifølge samme interview lande senere på året og inkludere produktioner fra blandt andre Timbaland og Malay (som vi bedst kender fra hans samarbejde med Frank Ocean og Lorde).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af