Hos Jimmy Kimmel: Se LCD Soundsystem spille ‘Tonite’ i Brooklyns operahus

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I september udkom LCD Soundsystems længe ventede og ret så vellykkede comeback-album ‘American Dream‘, der var bandet første, siden de gik i opløsning i 2010 og blev gendannet igen i 2016. I nat optrådte de så hos Jimmy Kimmel Live med tredjesinglen ‘Tonite’.

Deres performance fandt sted i operahuset i Brooklyn, hvor Jimmy Kimmel sender live fra i denne uge, og med den altid karismatiske James Murphy i front spillede bandet en ret up-speedet version af den ellers ret tilbagelænede ‘Tonite’. Måske et forsøg på at sætte gang i det stillesiddende publikum.

I løbet af ugen vil man også kunne se optrædener fra Cardi B, Fifth Harmony, Tracy Morgan og Tony Bennett.

LCD Soundsystem spillede i september hele tre koncerter i Store Vega i København.

Læs interview: James Murphy 15 år efter ‘Losing My Edge’: »Vi var aldrig tynde og unge«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af