Klumben & Raske Penge tager på turné med nyt band og nye sange

Klumben & Raske Penge tager på turné med nyt band og nye sange
Klumben og Raske Penge.

Klumben & Raske Penge skulle have været på turné i efteråret 2016, men aflyste dengang for at fokusere på at skrive ny musik. Det har de så gjort, og nu er dancehall-makkerparret klar med ny musik, nyt band og ny turné.

De to rappere og sangere kommer i den nærmeste fremtid til at præsentere en række singler, og den første af dem skulle være ude inden jul. Der kom dog tidligere i år en forsmag i form af ‘Gadebrænder’, der blev udgivet i anledningen af 10-året for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej.

De nye koncerter ligger i april og bringer karavanen forbi København, Odense, Aarhus og Aalborg. Da Klumben & Raske Penge senest var på turné var det i selskab med bandet 80’erne, som dog nu er opløst. Et nyt og håndplukket band af erfarne reggae-kræfter er sammensat til de kommende shows.

Klumben & Raske Penge
25/4 – Vega, København
26/4 – Posten, Odense
27/4 – Atlas, Aarhus
28/4 – Skråen, Aalborg

Læs også: Raske Penge synger om slaveriet i de danske kolonier på ‘Blodsukker’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af