Mandestrip og konfetti i The Nationals nye video til ‘I’ll Still Destroy You’ – optaget på Haven Festival

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The National udgav i starten af september ‘Sleep Well Beast‘, og nu har albummets ottende nummer ‘I’ll Still Destroy You’ fået en video, som er optaget på Haven Festival, der løb af stablen for første gang på Refshaleøen midt i august.

Hvor de forrige musikvideoer til numrene fra ‘Sleep Well Beast’ – eksempelvis ‘Carin At the Liquor Store‘ og ‘The Day I Die‘ – har været ret afdæmpede, er ‘I’ll Still Destroy You’ en del mere energisk. Videoen er optaget i kunstinstallationen/baren Dope and Korruption på Haven Festival, hvor den islandske kunstner Ragnar Kjartansson giver den som sømand og stripper, mens The National optræder og langsomt bliver omringet af mennesker, konfetti og champagne.

Dessner-brødrene var en stor del af skabelsen af Haven Festival, og under festivalen var de at finde stort set over alt på pladsen i et hav af konstellationer. De, der oplevede The Nationals koncert på festivalen, vil måske også kunne genkende Ragnar Kjartansson som ham, der sluttede sig til The National på scenen og sang Kim Larsens ‘De smukke unge mennesker’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af