Nye skræmmende anklager mod R. Kelly fra ekskæresten Kitti Jones

Nye skræmmende anklager mod R. Kelly fra ekskæresten Kitti Jones
R. Kelly. (Foto: Mike Pont/Getty Images)

I juli kom der en række ret så ubehagelige anklager frem mod R. Kelly, hvor han blev beskyldt for at have holdt adskillige kvinder fanget i det, der blev beskrevet som en sexkult. R. Kelly benægtede alt, men nu har hans ekskæreste Kitti Jones givet sit vidneudsagn til Rolling Stone Magazine, der beretter om, hvordan R. Kelly igennem deres to år lange forhold i 2011-2013 misbrugte hende fysisk og seksuelt, og at han sågar sultede hende.

Anklagerne i juli – fremlagt i en artikel hos Buzzfeed – var skræmmende nok i forvejen, men Kitti Jones’ fortælling om sit forhold til sangeren gør det absolut kun værre. Hun fortæller, at R. Kelly misbrugte hende omkring ti gange det første år, hun levede sammen med ham, og at han tvang Jones til at have sex med andre kvinder. Hvis hun ikke adlød, ville han nægte hende adgang til mad.

Kitti Jones fortæller, at misbruget begyndte, efter hun konfronterede Kelly med en video fra 2002, der viste ham have sex med en mindreårig. R. Kelly blev dengang kendt uskyldig i sagen.

En repræsentant for R. Kelly har sendt følgende udtalelse til Rolling Stone: »Hr. Kelly er opmærksom på frøken Jones’ beskyldninger. Det er beklageligt, at frøken Jones forsøger at portrættere sit forhold til hr. Kelly som andet end et forhold mellem to voksne med fuldt samtykke. Som tidligere udtalt har hr. Kelly ikke kontrol over eller påtvinger andre mennesker handlinger – inklusive frøken Jones. Hver anklage om mishandling af kvinder mod ham er falsk, ikke velmenende og ærekrænkende«.

Du kan læse den fulde historie hos Rolling Stone HER.

Læs også: R. Kelly beskyldt for at holde kvinder fanget i sex-kult – benægter alle anklager

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af