Premiere: Emma Acs’ nye exotica-projekt er en musikalsk charterferie

Premiere: Emma Acs’ nye exotica-projekt er en musikalsk charterferie

Emma Acs udgav sit andet soloalbum ‘Give In To Whatever’ i 2015, og siden da har hun tittet frem på andre forskellige projekter, senest på Gents’ albumdebut. Nu er hun tilbage som en del af bandet Bahama Mama and the Virgin Island, der laver charterpop plastret til med eksotiske elementer.

Bahama Mama and the Virgin Island, som består af Emma Acs, Atusa Zamani og Tim Koh, beskriver sig selv som et futuristisk tiki-band, der er inspireret af Vesten i 50’erne og dens måde at imitere det eksotiske på. Det høres også tydeligt på bandets første single ‘Easter Island’, der er badet i bossarytmer og fyldt med Hawaii-indspark. Selv en guiro har fundet vej til det eksotiske track.

»Bahama Mama & The Virgin Island blev dannet for at lindre vores vinterdepression, der tager fat, når de lange mørke måneder står for døren. Derfor lavede vi en form for musikalsk charterferie«, fortæller Emma Acs i en pressemeddelelse.

Men alt er dog ikke ren badeferieidyl. Det klichéfyldte paradis er truet af dalende temperaturer, og nummerets titel ‘Easter Island’ varsler også, at der er fare på færde. Påskeøens befolkning endte nemlig med at udslette sig selv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af