Sampha og Syd smelter sammen på den smørbløde ‘Show Love’

Sampha og Syd smelter sammen på den smørbløde ‘Show Love’
Syd.

Richard Russell er chef for det anerkendte pladeselskab XL Recordings, og briten er blandt andet ansvarlig for de mere end hæderlige comebacks fra legenderne Gil Scott-Heron og Bobby Womack, mens producerfinesserne også er blevet lånt ud til Damon Albarn og Ibeyi.

Russell laver også selv musik som Everything Is Recorded, og her trækker han på sit massive netværk af musikere til at levere vokaler. På den nye single ‘Show Love’ mødes Sampha og Syd, og deres vokaler passer noget nær perfekt sammen over den lækre, nedbarberede produktion, som lægger sig et sted mellem soul og r’n’b samtidig med, at den ikke helt er til at placere.

Everything Is Recorded-projektet bunder i arbejdet omkring Russells studie (hvor videoen er optaget), en smeltedigel hvor forskellige samarbejdspartnere kigger forbi på må og få. Debut-ep’en ‘Close But Not Quite’ udkom i maj og havde besøg af navne som Sampha, Giggs og Warren Ellis.

Syd og Sampha har begge udgivet stærke soloalbum i år: Sampha med ‘Process’ og Syd med ‘Fin’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af