Se Frank Oceans nye foto-essay: »Hvis du kunne lide 2017, kommer du til at elske 2018«

Se Frank Oceans nye foto-essay: »Hvis du kunne lide 2017, kommer du til at elske 2018«
Frank Ocean

Frank Ocean har udgivet et særligt foto-essay og en tilhørende tekst eksklusivt hos magasinet i-D. Foto-essayet rummer 32 billeder taget i Los Angeles og er en hyldest til de mennesker, der hjælper Ocean med at realisere sine drømme og kreative projekter.

Billederne er en blanding af portrætter af Frank Ocean selv og folk omkring ham, og her finder man også et billede af filminstruktør Spike Jonze. Alle billeder har modebladslignende og komiske undertitler – som for eksempel »Frank iført briller og halskæde. Modellens egne«, til et billede af Frank Ocean iført et par halvsmadrede spøg og skæmt-briller.

Frank Oceans motivation for billedserien er kreativitet, samarbejde og det kraftfulde i at sige ‘ja’: »Du kan besvare mange spørgsmål med ‘ja’. Men du kan besvare endnu flere med ‘nej’. Nej er det sædvanlige, mens ja er noget særligt«, skriver han og kommer desuden ind på, at ideen nærmest kom til ham i en drøm.

Essayets tekst afsluttes med en kort bemærkning om den forgangne sommer og den ret bizarre ‘Rick and Morty’-szeuchan-sauce-gate, inden han afslutter essayets tekst med ordene: »Hvis du kunne lide 2017, kommer du til at elske 2018«.

2017 var et godt Frank Ocean-år, så forventningerne for 2018 er i top.

Se foto-essayet hos i-D HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af