Se The xx gæste Jimmy Kimmel med klubstemning og subtile dance-moves

The xx var gæster i den seneste episode af Jimmy Kimmels talkshow, hvor de optrådte med to numre fra deres seneste album ‘I See You’. Bandet spillede først ‘Dangerous’, hvor der var dømt klubstemning og subtile dance-moves på scenen, og derefter den storladne ‘Say Something Loving’.

Der var langt fra dømt Roskilde-stemning foran det lidt beskedne, hovednikkende publikum, men alligevel var der gang i både Romy og Jamie xx under deres optræden. Den vokale underspillethed blev dog en tand for underspillet, og for begge sangere røg der en del toner i svinget på ‘Say Something Loving’. Men på næsten stadionrock-agtig manér reddede nummerets spændingsopbyggende outro dagen.

‘I See You’ udkom i januar i år, og The xx har siden turnéret i Europa. Lige nu er de igang med en amerikansk turné. I forbindelse med turnéen har de også lagt vej forbi BBC 1, hvor de lavede et cover af Justin Timberlakes ‘My Love’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af