Smæk på bassen og de smukke strygere på Rhyes nye single – hør den energiske ‘Taste’

Smæk på bassen og de smukke strygere på Rhyes nye single – hør den energiske ‘Taste’

Rhye har netop annonceret en stor turné, der blandt andet kommer forbi Danmark den 27. marts i Store Vega. Nu har duoen, bestående af canadiske Mike Milosh og den danske producer Robin Hannibal, udgivet den funky single ‘Taste’.

Rhyes univers bevæger sig imellem strygerfyldte sjælere og mere up-tempo, soulede numre, og ‘Taste’ lægger sig lige i smørhullet mellem de to fløje. Der er smæk på wah-guitar og en næsten ‘I Can’t Feel My Face’-agtig basgang i størstedelen af sangen, mens nummerets afslutning svælger i smukke strygerarrangementer.

Hen over sommeren har Rhye udgivet singlerne ‘Please’ og ‘Summer Days’, som var det første udspil siden albummet ‘Woman’ fra 2013, hvis man ser bort fra nummeret ‘Waste’, som duoen optrådte med i 2015.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af