SZA arbejder på nyt album med Mark Ronson og Tame Impalas Kevin Parker

SZA arbejder på nyt album med Mark Ronson og Tame Impalas Kevin Parker
SZA.

Popproduceren Mark Ronson og Tame Impala-frontmanden Kevin Parker startede deres bromance for allerede et par år siden, da Parker lagde stemme til flere numre på Ronsons hitspækkede album ‘Uptown Special’. Siden har de to produceret blandt andet singlen ‘Perfect Illusion’ for Lady Gaga og optrådt med dj-sets sammen på festivaler.

Og nu ser det ud til, at de to herrer har kastet deres kærlighed over endnu en kvindelig kunstner, de vil drysse deres producermagi over.

I et nyt interview med Los Angeles Times afslører amerikanske SZA nemlig, at hun er i studiet og arbejder på »et album med Tame Impala og Mark Ronson«. Om det så betyder, at Ronson og Parker er i gang med et fællesalbum, hvor SZA lægger r’n’b-vokal til et par numre, eller om det rent faktisk er hele Tame Impala, SZA har hevet med i studiet, må tiden vise.

Læs også: Nye billeder afslører Travis Scott og Tame Impala-frontmand Kevin Parker i studiet sammen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af