Fever Ray giver koncert i Danmark

Fever Ray giver koncert i Danmark

Der havde været stille omkring Fever Ray i syv-otte år, men i oktober gjorde svenske Karin Dreijer Andersson mystisk comeback og udgav (næsten) ud af det blå albummet ‘Plunge’. Nu kan de nye sange opleves på dansk grund, da Fever Ray har annonceret en koncert i Store Vega den 4. april.

Koncerten er led i Fever Rays første turné siden 2010, og ‘Plunge’ er da også den svenske kunstners første soloalbum siden 2009’s selvbetitlede debutalbum.

Det er dog langt fra Anderssons første visit i Danmark, og udover en række koncerter med bror Oluf i The Knife, spillede Fever Ray i 2009 hele tre koncerter i Danmark: I DR Koncerthuset, på Roskilde Festival og i Store Vega. Alle koncerter med stort fokus på det visuelle aspekt såvel som det musikalske.

Billetsalget starter fredag den 17. november kl. 11.00 via Billetlugen.

Fever Ray (SE)
4. april
Store Vega
Billetpris: Endnu ikke annonceret

Læs anmeldelse: Fever Ray ‘Plunge’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af