Jack White snart klar med soloalbum: »Det er praktisk talt færdigt«

Jack White snart klar med soloalbum: »Det er praktisk talt færdigt«

I mandags mødtes musikhoveder og vinylentusiaster til en Making Vinyl-konference i Detroit. Her stod Jack White for åbningstalen, hvor han afslørede et par detaljer om sit kommende soloalbum.

»Det er praktisk talt færdigt, mangler bare et par afsluttende detaljer«, fortalte Jack White om albummet, han flere gange i løbet af året har smidt et par teasere omkring – senest i form af et par overlegent kølige bandbilleder, der røg online i sommer.

Jack White forklarede om den kommende, endnu unavngivne plade: »Det er en bizar en. Jeg må lige lade den bundfælde sig. Jeg har brug for at lytte til den for mig selv. Jeg har ikke haft mulighed for at lytte til den for mig selv i et stykke tid«. 

Det kommende album bliver Jack Whites tredje i solorækken, der tæller ‘Blunderbuss’ fra 2012 og ‘Lazaretto’ fra 2014. Udover disse fik vi desuden opsamlingen ‘Acoustic Recordings 1998-2016’ sidste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af