NorthSide går popplanken ud med Nik & Jay – tre nye navne på plakaten

NorthSide går popplanken ud med Nik & Jay – tre nye navne på plakaten
Nik & Jay. (Foto: Morten Jerichau)

Ja, NorthSide har tidligere år booket navne som Lukas Graham, Scarlet Pleasure, Nabiha og Thomas Helmig, men det føles alligevel som et nyt skridt ned af popmusikkens landevej, at festivalen nu har tilføjet Nik & Jay til næste års program.

Popduoen er led i en pakke med tre store danske navne, og også C.V. Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy er nu annonceret til NorthSide anno 2018.

Tim Christensen og Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage til NorthSide efter et besøg i 2015, mens det naturligvis bliver C.V. Jørgensens første optræden på festival, da han i disse tider gør comeback efter otte års scenefravær. Den danske sangskriverlegende tager hele festivalturen og er indtil videre også booket til Tinderbox, Roskilde og Heartland Festival.

Og så er der Nik & Jay, der de seneste år har opnået en form for bred anerkendelse uden kritiske røster i kulissen. Men at de spiller på en festival som NorthSide er alligvel nye tider. Måske det er Thomas Helmigs ‘skyld’? Sidste år var popsangeren under optakten et lidt udskældt navn på NorthSide-plakaten, men han endte med at lægge alle (publikum som kritikere) ned med et brag af et show.

I en pressemeddelelse skriver NorthSide, at »Nik & Jay med garanti kommer til at levere et show ulig noget set før på den aarhusianske festival«. Og det får de nok ret i.

NorthSide 2018 foregår den 7.-9. juni, og Nik & Jay samt C.V. Jørgensen er på den 9. juni, mens Dizzy Mizz Lizzy spiller den 8. juni.

De tre danske navne slutter sig til et indtil nu udelukkende udenlandsk program bestående af blandt andre Björk, Tyler, The Creator, The National, Father John Misty og Queens of the Stone Age.

Læs også: C.V. Jørgensens skygge hviler tungere over musikscenen i dag, end den har gjort i årtier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af