Roskilde Festival afslører 11 nye navne – bl.a. Gorillaz på Orange

Roskilde Festival afslører 11 nye navne – bl.a. Gorillaz på Orange
Foto: Cecilie Schmidt Jegsen/Soundvenue

Roskilde Festival har netop annonceret 11 nye navne til næste års plakat. Lad os springe direkte ud i det – dagens offentliggørelser er:

Gorillaz (INT)
David Byrne (US)
First Aid Kit (SE)
Fleet Foxes (US)
Stormzy (UK)
Chelsea Wolfe (US)
Clutch (US)
Kakkmaddafakka (NO)
Omni (US)
Scour (US)
Slaves (UK)

Øverst finder man Gorillaz, og frontmand Damon Albarn er som bekendt en god ven af Roskilde Festival. Han har spillet på festivalen i et hav af konstellationer, men vender nu tilbage med legekammeraterne i Gorillaz, som første gang spillede på Roskilde i 2010 og for nyligt gav en særdeles overbevisende koncert i Royal Arena.

Hertil er der sjældent besøg fra David Byrne, som senest var på Roskilde Festival i 1997. Til næste år kommer han forbi med fuldt band for at servere klassikere fra både hans farvestrålende solokarriere og tiden som forsanger i det legendariske artpopband Talking Heads.

Yderligere er der rock i den hårdere afdeling fra Slaves og Clutch, folk i forskellige afskygninger fra First Aid Kit og Fleet Foxes, og også et nyt besøg fra grime-rapperen Stormzy, som spillede en slagkraftig koncert på Roskilde Festival i 2016.

Læs om vores fire favoritter fra dagens bandpakke HER.

Roskilde Festival anno 2018 foregår den 30. juni-7. juli. I alt spiller cirka 175 navne på festivalen, og flere navne kommer på plakaten inden jul. Billetsalget er startet i dag.

Læs også: Roskilde Festival: Her er de fire største scoops i dagens annonceringer

Læs også: Roskilde Festivals legende-booking: David Byrne kan blive den historiske dansefest, du ikke må misse

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af