Carpool Karaoke: Årets gæster synger ‘Santa Claus Is Coming To Town’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Året har budt på mange køreture i James Cordens karaoke-bil, og nu har han samlet årets gæster i en særlig julet karaoke-video, hvor der bliver skrålet med på ‘Santa Claus Is Coming To Town’. Iført nissehue og rensdyrsweater starter James Corden køreturen i selskab med Reggie Watts.

På den julede køretur ser man blandt andet Usher, Miley Cyrus, Katy Perry, Foo Fighters og Harry Styles, og da de har nøjagtig det samme tøj på som i de oprindelige Carpool-videoer, må James Corden have bedt dem alle om at fyre den af til julenummeret på hver deres køretur, lige siden Bruno Mars var gæst i december sidste år.

På allersmukkeste vis ønsker James Corden og Harry Styles desuden hinanden glædelig jul med et ømt kys til sidst i videoen. Mere julet bliver det ikke.

Læs også: Carpool karaoke: Pink og James Corden synger ‘Get This Party Started’ – på hovedet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af