First Aid Kit forvandler Lordes ‘Perfect Places’ til en våd country-drøm

Det afsluttende nummer på Lordes ‘Melodrama’-album, ‘Perfect Places’, er en smuk, energisk hymne om ungdomsforvirring. Under et besøg hos radiostationen BBC Radio 2 har den svenske duo First Aid Kit nu givet deres bud på, hvordan sangen også kan lyde.

First Aid Kit har aldrig været bleg for en slideguitar, og deres version af ‘Perfect Places’ har fået alt hvad den kan trække med lap steel, fingerspil og futtogs-trommer. Det er meget i First Aid Kits americana-inspirerede ånd, men sangens løsslupne og ungdommelige stemning falmer lidt i old school-arrangementet.

I samme radiosession lavede de svenske søstre også et cover af juleklassikeren ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’, og den læskende country-lyd klæder derimod det ellers mange gange fortolkede julenummer rigtig fint.

First Aid Kit er et af de offentliggjorte navne til næste års Roskilde Festival, og til januar udgiver de desuden albummet ‘Ruins’. Hvis du ikke kan vente til sommer, giver bandet også koncert i Store Vega den 11. marts.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af