Heartland Festival afslører fire nye navne – bl.a. Lykke Li

Heartland Festival afslører fire nye navne – bl.a. Lykke Li
Lykke Li. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Heartland Festival afslørede for en måned siden den første stærke bandpakke, og nu er de så klar med fire nye navne til næste års program: Lykke Li, Rag’n’Bone Man, Cory Henry & The Funk Apostles og Benal.

Svenske Lykke Li har holdt en pause fra at optræde, siden hun fik en søn, og det bliver særligt spændende at se, om hun tager nye sange med til Fyn. Rygterne vil i hvert fald vide, at hun arbejder på en efterfølger til det flotte ‘I Never Learn’ fra 2014.

Med Rag’n’Bone Man er der dømt britisk soul, pianist Cory Henry (som man også kender fra Snarky Puppy) sørger for funky, jazzede toner, og Benal har selvfølgelig sit nyeste album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ med sig (som vi i denne uge kårede til årets næstbedste danske album).

Med de nye offentliggørelser tæller programmet indtil videre ni navne. Ud over dagens offentliggørelser drejer det sig om The The, LCD Soundsystem, Mø, C.V. Jørgensen og Grizzly Bear.

Heartland Festival finder sted ved Egeskov Slot fra den 31. maj til den 2. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af